Tema: USA præsidentvalg 2020

I dette valgår har den antikapitalistiske venstrefløj brug for en aktivistisk ’Dump Trump, Force and Fight Biden’ (DTFB)-strategi for organisering. En strategi, der kan fjerne Trump, tvinge hans tropper til retræte og vise, hvad Biden og det Demokratiske Parti virkelig står for.


11.
oktober
2020
Læst: 253 gange.

Millioner af mennesker rundt om på kloden venter med tilbageholdt åndedræt på at se, om Donald Trump, en frembrusende, arrogant og højreekstrem svindler,  i USA’s præsidentvalg igen vil blive valgt som “den vestlige verdens leder”. Eller om Joe Biden, en nærmest karakterløs kandidat fra det demokratiske parti, sammen med sin vicepræsidentkandidat, Kamala Harris, vil blive båret ind på posten af bølgen af anti-Trump følelser, som har eksisteret i USA siden 2016.


5.
oktober
2020
Læst: 388 gange.

Alt tyder på, at Donald Trump er på vej til at føre det Republikanske Parti mod den mest sønderknusende fiasko i årtier. ’Som præsiderende’, hvis det er et ord for noget som af det, som Trump gør, over hele den sygdomsforebyggende og økonomiske Covid-19-katastrofe,  har han vist sig villig til at ofre hvad som helst for sine egne interesser.


1.
september
2020
Læst: 392 gange.

Nu står det klart, at samtlige medlemmer af venstrefløjskvartetten The Squad har sejret ved Demokraternes primærvalg. Det blev bekræftet, da Ilhan Omar fra Minnesota den 11. august vandt over advokaten Antone Melton-Meaux.     


31.
august
2020
Læst: 515 gange.

Det Grønne Partis online-årsmøde 2020 bekræftede nomineringen af Howie Hawkins som partiets præsidentkandidat. 205 ud af de 357 afgivne stemmer i primærvalgene faldt på ham. Sammen med ham kandiderer Angela Walker til posten som vicepræsident.


21.
august
2020
Læst: 444 gange.

Demokraternes primærvalg i USA har betydet fortsat fremgang for venstrefløjen. I Michigan forsvarede det palæstinensisk-amerikanske kongresmedlem Rashida Tlaib den 4. august sit mandat imod udfordreren Brenda Jones. Tlaibs sejr var af stor betydning, fordi hun er blevet udpeget som det medlem af The Squad, hvor der var størst risiko for, at hun ville miste sin plads i Repræsentanternes Hus.


19.
august
2020
Læst: 579 gange.

Med Bernie Sanders’ tilbagetrækning fra kapløbet om at blive præsident har vores land mistet den eneste brugbare præsidentkandidat, som var fortaler for den omfattende reform, som er nødvendig for at kunne gribe den nuværende pandemi an på en direkte og præcis måde.


28.
maj
2020
Læst: 407 gange.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
category.php