Tema: Gaza efter 7. oktober 2023

Mange organisationer vedtager i disse uger udtalelser, som kræver våbenhvile og hjælp til Gazas befolkning. På den måde kan man (du) rejse diskussionen og brede solidaritetsarbejdet ud.


7.
december
2023
Læst: 44 gange.

På vej ind i den tredje måned med ubønhørlige bombardementer af Gaza og konstant chikane og angreb på Vestbredden er der intet, der tyder på at Israel har tænkt sig, at stoppe deres militære kampagne for fordrivelse af Palæstinas befolkning.


7.
december
2023
Læst: 100 gange.

Gazas skæbne: Står vi ved et historisk vendepunkt? Israels forfærdelige handlinger mod den palæstinensiske befolkning, særligt i Gaza, kræver klar og entydig fordømmelse. Lige så rystende er den accept, og opbakning Israel har til deres forsøg på at udføre et folkemord med den dominerende verdensmagt USA i spidsen og Danmark som den ynkelige støtte i baggrunden.


30.
november
2023
Læst: 149 gange.

En af de største demonstrationer i Danmark fandt sted søndag den 19. november. Ifølge arrangørerne trodsede 65.000 regnvejret I København for at vise deres solidaritet med Palæstina. Blandt talerne var Mimoza Murati. Vi bringer her hendes tale.


22.
november
2023
Læst: 913 gange.

På trods af alle udfordringer er der grupper i Israel, som er modstandere af krigen og besættelsen, og som fortsætter med at organisere sig. Aktivister i USA organiserede 24. oktober 2023 et onlinepanel med ledere fra ”Standing Together,” (den arabisk-jødiske sociale græsrodsbevægelse), Yael Berda, en israelsk aktivist i “A Land for All”-initiativet, og en palæstinensisk aktivist, Kefah Abukhdeir.


21.
november
2023
Læst: 188 gange.

Den 7. oktober om morgenen sprængte den nemesis, som den israelske stat selv havde gjort meget for at skabe, sig vej over, under og igennem den mur, der adskilte Gazas ’åbne fængsel’ fra det sydlige Israel. De grusomme begivenheder, der fulgte, har åbnet helvedes porte – endnu mere end ellers – i Mellemøsten.


21.
november
2023
Læst: 238 gange.

Mere end 300.000 mennesker demonstrerede mod Israels folkemorderiske angreb på Gaza i USA’s hovedstad, Washington DC, og mange andre tusinder var på gaden over hele landet den 4. november.


16.
november
2023
Læst: 235 gange.

Som israelere kræver vi en officiel kommission vedrørende begivenhederne den 7. oktober. Folkedrab bliver begået i Gaza i de israelske ofres navn, og vi ved stadig ikke, hvem der blev dræbt, hvordan de blev dræbt, og hvem der dræbte dem. Vi kræver svar, og det bør du også gøre.


4.
november
2023
Læst: 275 gange.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
category.php