Tema: Storbritannien, Irland

Lindsey German hylder Tariq Alis afsløring af myterne om den imperialistiske og krigsliderlige Churchill, Winston Churchill: His times, his crimes.


21.
maj
2022
Læst: 19 gange.

Ved at give regeringen magten til at fratage seks millioner mennesker deres statsborgerskab uden varsel formaliserer the Nationality and Borders Bill andenrangs-status og udvider »Hostile Environment’s« trussel overfor marginaliserede samfund i Storbritannien.


21.
januar
2022
Læst: 288 gange.

Fagforeningslederen Sharon Graham, Unite, fremlægger her sin vision for venstrefløjens fremtid – om at genetablere magt på arbejdspladsen og skabe nye internationale alliancer for at kunne stå op imod de multinationale selskaber.


13.
januar
2022
Læst: 389 gange.

Udrensningen af Corbyn-fløjen i Labour fortsætter med uformindsket styrke. Partiledelsen bruger kræfterne på interne rivaliseringer i stedet for at bekæmpe Boris Johnson.


23.
november
2021
Læst: 349 gange.

Efter forslag fra Young Labour vedtog partiet den 27. september en udtalelse, som ”fordømmer den fortsatte Nakba i Palæstina, Israels militariserede vold gennem angreb på Al Aqsa Moskeen, fordrivelsen fra Sheik Jarrah og det dødlige overgreb på Gaza.”


8.
oktober
2021
Læst: 627 gange.

Det britiske Bager- og Fødevareforbund (BFAWU) har på sit årsmøde i september besluttet at opsige sit kollektive medlemskab af Labour. Forbundet beskylder Keir Starmer for at føre en ”intern fraktionskrig” i stedet for at fokusere på ”virkelig forandring”.


8.
oktober
2021
Læst: 553 gange.

Den nye militæralliance mellem USA, Australien og Storbritannien – Aukus – er udtryk for en meget alvorlig optrapning af den nye kolde krig imod Kina. Den øger derfor de internationale spændinger og er en trussel mod freden.


24.
september
2021
Læst: 678 gange.

Man kunne nok have forestillet sig, at den nuværende ledelse af Labour havde set ham som et stort aktiv for bevægelsen. Tværtimod, han er blevet offer for den nådesløse heksejagt på venstrefløjsaktivister.


9.
september
2021
Læst: 946 gange.

Socialist Resistance har lanceret hjemmesiden ecosocialist.scot, som vil blive kombineret med SoMe sider på Facebook, Twitter og Instagram. ecosocialist.scot vil bringe nyheder og og kommentarer om skotsk politik fra en økosocialistisk og internationalistisk vinkel.


31.
august
2021
Læst: 524 gange.

Det har aldrig været let at holde sammen på Det Forenede Kongerige. Sproglige, kulturelle og økonomiske divergenser, samt skotternes, walisernes og irernes ønske om at være sig selv, har plaget landet i årtusinder. Senest har Brexit slået så dybe revner, at landets fremtid er mere end usikker.


14.
april
2021
Læst: 612 gange.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
category.php