Tema: Krig og fred

Mange af de generaler, der har været involveret i de senere års skandaler om nepotisme og uduelighed, kommer ikke, efter afskeden med militæret, til at lide nød. Våbenfabrikker og lobbyfirmaer står parate med lukrative jobs og skatteyderbetalte lønninger.


14.
februar
2021
Læst: 460 gange.

Revolutionære Socialister udsendte det første illegale skrift imod den tyske besættelse af Danmark.


4.
april
2020
Læst: 1329 gange.

Iraks unge demonstrerer mod landets korrupte og uduelige politikere, der ikke magter at bringe landet på fode igen efter Vestens invasioner og IS. Den danske regering reagerer dels ved ikke at genåbne Irak-kommissionen, og dels ved at sende 200 soldater til Irak for at varetage sikkerheden. Sikkerheden for hvem? Regeringen eller befolkningen?


5.
december
2019
Læst: 648 gange.

På en militærbase på Sicilien står to kvinder og en kraftigt bygget herre med kikkerter for øjnene. Det er Inger Støjberg, Ulla Tørnæs og forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen. De er på udkig efter terrorister og flygtninge. Terroristerne er svære at få øje på, og det kniber også med flygtningene.


31.
marts
2019
Læst: 1336 gange.

Hvad blev der af Fredens Hav, som Østersøen engang blev kaldt? Et stærkere Rusland markerer sine grænser og interesser, og forlanger at NATO respekterer dem. Fredens Hav er blevet et spændingsfelt mellem NATO og Rusland, hvor parterne tester, hvor langt de kan gå, uden at det ender i en væbnet konflikt.


9.
august
2018
Læst: 1370 gange.

En ny oprustningsspiral truer – med voldsomt ressourcespild og ikke mindst forøget fare for flere og mere ødelæggende krige som konsekvens. NATO, heriblandt Danmark, er drivende kraft i dette. Der er brug for en stærkere bevægelse mod oprustning og krig – i Danmark og internationalt.


14.
november
2017
Læst: 2073 gange.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
category.php