Tema: Ungdom/SUF

Socialistisk UngdomsFront (SUF) har vokseværk. Senest er der kommet en ny lokalgruppe i Roskilde, som i første omgang har tænkt sig at lave nogle aktioner i solidaritet med Palæstina.


25.
januar
2024
Læst: 641 gange.

Den 38. af Fjerde Internationales årlige sommerlejre for unge er netop slut. Magnus fra SUF gør status: Hvordan gik det, hvad var anderledes i år, og hvilke politiske spørgsmål blev diskuteret?


9.
august
2023
Læst: 777 gange.

Forældet pensum, dryppende tage og nedslidte materialer er hverdagen for eleverne på erhvervsskolerne. Nu gør de oprør.


1.
september
2022
Læst: 1253 gange.

I denne uge er landets videregående uddannelse startet igen. Tusindvis af nye studerende tager hul på deres drømmestudie. Men tilværelsen som studerende i Danmark i 2022 er sværere end nogensinde før.


1.
september
2022
Læst: 761 gange.

For første gang siden corona blev Fjerde Internationales sommerlejr, International Socialistisk Ungdomslejr (ISUL), afholdt. Lejren blev holdt i Frankrig, hvor både erfarne og nye aktivister fra Nouveau Parti Anticapitaliste (NPA) var værter.


10.
august
2022
Læst: 635 gange.

Lad os kalde det ved rette navn – “nedskæringerne” – er blot en nedlæggelse af den individuelle og specialiserede indsats, der har hjulpet nogle af Danmarks allermest sårbare unge tilbage på arbejde, uddannelse – ja, somme tider bare tilbage til livet.


26.
juni
2021
Læst: 1897 gange.

2020 er i folkemunde blevet kendt som det ultimative lorteår. Og ja. Massive skovbrande, kæmpeeksplosionen i Beirut, og selvfølgelig den altoverskyggende coronapandemi, der har accelereret sundhedsmæssig og økonomisk ulighed samt givet autoritære tendenser vokseværk, har både været skræmmende og deprimerende at gennemleve.


11.
januar
2021
Læst: 2064 gange.

Selv om ingen kan spå om, hvilke konsekvenser coronakrisen kommer til at have for ungdommen, peger den nuværende situation på en dyster fremtid – hvis ikke vi handler nu. Selv om unge er mindre udsat for COVID19, er de markant mere udsat for de økonomiske konsekvenser, som coronakrisen har bragt med sig.


18.
maj
2020
Læst: 1936 gange.

Hverken unge eller gamle blandt dem, der slutter op om Enhedslisten, kan være tjent med den splittelse, som dannelsen af ”Rød Grøn Ungdom” (RGU) lægger op til. Enhedslistens årsmøde bør gøre alt, hvad der er muligt, for at kalde til samling.


17.
marts
2020
Læst: 3166 gange.

Ligesom at SAP opfatter Enhedslisten som det parti, vi vil opbygge og videreudvikle, er SUF
ungdomsorganisationen. SAP mener, at opbygningen af en selvstændig ungdomsorganisering er vigtig for, at
de unge socialister selv kan gøre erfaringer gennem egne beslutninger om aktiviteter og politik.


2.
marts
2020
Læst: 2814 gange.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
category.php