Tema: Påskeseminar

content-picture.php

Der var rekordstor deltagelse i årets påskeseminar. De fleste deltog fra start til slut, mens andre kom forbi til enkelte oplæg eller blot ville hilse på. Solen skinnede over seminaret i alle fire dage.


22.
april
2019
Læst: 430 gange.
content-picture.php

Såkaldt “identitetspolitik”, altså bevægelser eller politik med udgangspunkt i identiteter og ikke klasse, er et fremherskende og omdiskuteret fænomen på venstrefløjen og sågar i medierne. Ikke alle disse bevægelser har antaget progressive former. Men er der virkelig en modsætning mellem marxisme og såkaldt ”identitetspolitik”? Står identiteter i vejen for klassekamp? 


27.
marts
2019
Læst: 376 gange.
content-picture.php

Debatten om indvandrere og muslimer fylder i den offentlige debat, og racismen mod disse grupper vokser hastigt i Danmark og i hele den ’vestlige’ verden. De bliver fremstillet som en fjende for nationen – for Danmark, for Europa og en fare for samfundets sammenhængskraft. Men hvor kommer det fra? Hvordan er det konstrueret?


27.
marts
2019
Læst: 411 gange.
content-picture.php

På Socialistisk Påskeseminar inviterer Morten Hammeken og Marta Helleskov fra Solidaritet-projektets inderkreds alle indenfor på det nye medies værksted.


21.
marts
2019
Læst: 486 gange.
content-picture.php

Oplev forsangeren og frontfiguren i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose solo og for fuld kraft på Socialistisk Påskeseminar.


20.
marts
2019
Læst: 551 gange.
SAP's påskeseminarcontent-picture.php

Hvis du er politisk aktiv, eller aktiv andre steder, eller hvis bare dit hjerte er hos venstrefløjen, og du har brug for at være sammen med andre, der har det på samme måde, så er Socialistisk Påskeseminar, 17.-21. april, et vigtigt sted!


16.
marts
2019
Læst: 580 gange.
content-picture.php

Regeringen fik i november 2018 vedtaget sin ghettopakke med stemmer fra resten af folketingets partier på nær Enhedslisten, Radikale og Alternativet. Pakken indeholder en lang række diskriminerende og antidemokratiske angreb på den almennyttige boligsektor og dens beboere. 


14.
marts
2019
Læst: 408 gange.
content-picture.php

Med mellemrum er der medlemmer af Enhedslisten, som er kritiske overfor partiets ledelse, partiets udmeldinger og partiets interne demokrati. Så hvorfor tillægge det særlig betydning, at der også i øjeblikket er kritik og ønsker om forandring?


14.
marts
2019
Læst: 395 gange.
content-picture.php

Globalisering spiller, i alle sine aspekter, en stadig mere fremtrædende rolle. Både i den offentlige debat, og på dagsordenen hos SAP og i Enhedslisten, hvor den er emnet for drøftelse og vedtagelse af et nyt delprogram på årsmødet i år.


5.
marts
2019
Læst: 424 gange.
content-picture.php

A short historic reminder – where is the movement coming from, what has it achieved in the previous century? The new context – starting points, topics that are at the basis of this new feminist movement from below and away from institutionalized and bourgeois feminism.


4.
marts
2019
Læst: 363 gange.
category.php