Tema: Nordamerika

content-picture.php

Med Bernie Sanders’ tilbagetrækning fra kapløbet om at blive præsident har vores land mistet den eneste brugbare præsidentkandidat, som var fortaler for den omfattende reform, som er nødvendig for at kunne gribe den nuværende pandemi an på en direkte og præcis måde.


28.
maj
2020
Læst: 131 gange.
content-picture.php

De ansatte i Amazons varehuse har fået megen opmærksomhed for deres organisering under pandemien. Over hele landet har arbejdere sluttet op om underskriftindsamlinger, der kræver beskyttelse og i New York, Michigan og Illinois der været arbejdsnedlæggelser.


18.
maj
2020
Læst: 271 gange.
content-picture.php

Lønarbejdere, som har serviceret befolkningen i USA under COVID-19-nedlukningen, gik i massestrejke 1. maj. De krævede bedre sundheds- og sikkerhedsforhold og faretillæg. Arbejderne meldte sig syge eller forlod arbejdet i deres frokostpause (for at undgå at blive fyret).


15.
maj
2020
Læst: 252 gange.
content-picture.php

Det har været en mildest talt bevægende uge, selv for Donald Trump. Hver gang man tror, at han har nået det absolutte lavpunkt i sin karriere, så lykkes det for ham at fortsætte endnu længere ned; det er som et jordfaldshul, der dukker op midt i et område, og som simpelthen suger alting på sin vej nedad.


8.
maj
2020
Læst: 345 gange.
content-picture.php

Corona-pandemien har ramt USA med stor kraft i de seneste uger. Af de rapporterede tilfælde på globalt plan indtil nu tegner USA sig – med 5% af verdens befolkning – for 12% af de smittede, et tal, der er i stærk vækst.


4.
april
2020
Læst: 408 gange.
content-picture.php

Mens Coronaen hærger USA, er præsidenten travlt optaget af sit eget korstog rettet mod Cuba og Venezuela, alt imens de to lande slås med at bekæmpe pandemien.


4.
april
2020
Læst: 471 gange.
content-picture.php

Donald Trump var på vej fra Indien med Air Force One, da aktiemarkederne begyndte at falde for to uger siden. Han holdt sig vågen på hele turen og var rasende. Det fortælles, at han var oppe i 48 timer uafbrudt, før han endelig holdt en offentlig tale om onsdagen.


21.
marts
2020
Læst: 544 gange.
content-picture.php

USA og Kina er i dag de eneste to ”globale” magter, der står over for hinanden på verdensscenen. Jo mere konflikten uddybes, desto mere tegner der sig et billede: adskillelse af verden i to systemer med konkurrerende ambitioner om overherredømme.


29.
februar
2020
Læst: 450 gange.
content-picture.php

Democratic Socialists of America (DSA) tager kraftigt afstand fra en amerikansk krig mod Iran, DSA opfordrer alle medlemmer og afdelinger til at mobilisere mod endnu en amerikansk krig i Mellemøsten. Vi bringer her organisationens udtalelse fra den 3. januar.


9.
januar
2020
Læst: 235 gange.
content-picture.php

Kshama Sawant fra den amerikanske organisation Socialist Alternative er blevet genvalgt til byrådet i Seattle, Washington. Det blev dog et dramatisk valg, hvor udfordreren Egan Orion først så ud til at vinde, men hvor det endelige valgresultat først lå klart flere dage efter valgdagen den 5. november på grund af brevstemmerne.


23.
december
2019
Læst: 222 gange.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
category.php