Tema: Kommuner og regioner

Teknik- og miljøborgmester Line Barfod (EL) er bekymret og vil blive ved med at stille kritiske spørgsmål til planerne om at bygge på Amager Fælled


5.
december
2023
Læst: 91 gange.

I dag startede retssagen mod Transportministeriet og udviklingsselskabet By & Havn, som Klimabevægelsen har anlagt med krav om, at projektet sættes på pause på grund af utilstrækkelige miljøvurderinger. Vi bringer her den tale, som Kim Hjerrild holdt på vegne af Byen for Borgerne foran Østre Landsret. Han er tidligere medlem af Borgerrepræsentationen for Alternativet.


22.
november
2023
Læst: 247 gange.

Åbent brev: Kære Line Barfod og alle ansvarsfulde borgere i København. Du stod forleden sammen med os på bjerget til Folkering for Amager Fælled, med dit skilt, hvor der står RED AMAGER FÆLLED under armen.


1.
november
2023
Læst: 1078 gange.

En lang række fagforeninger markerer Folketingets åbning med en demonstration i Rigsdagsgården over for Folketingets hovedtrappe. Det finder sted tirsdag den 3. oktober 2023 klokken 8:30.


20.
september
2023
Læst: 710 gange.

Den 20. september arrangerer Amager Fælleds Venner og en hel stribe folkelige organisationer en ”folkering” for at markere modstanden mod byggeriet på fælleden. Det er en kamp, som mange andre har interesse i udfaldet af. Modstanden har hidtil været omfattende, men i de seneste par år ret passiv. Derfor er det nu, du bør dukke op!


15.
september
2023
Læst: 635 gange.

Lyt til forældre, medarbejdere, jeres eget bagland i partierne! I siger selv stolt, at der er penge nok. Vi siger: Brug dem på vores fælles velfærd, som er ved at falde fra hinanden – send pengene til kommunerne, som i dén grad er desperate – og gem skattelettelserne langt væk!


14.
september
2023
Læst: 406 gange.

Aarhus Byråd har som bekendt besluttet at gå hele vejen med havneudvidelsen. Trods massiv modstand iblandt borgerne. Anden uge i august blev beslutningen gjort officiel og lagt på kommunens hjemmeside for vedtagne lokalplaner.


2.
september
2023
Læst: 241 gange.

Regeringen annoncerede i sidste uge, at den vil styrke kommuner og regioner med samlet 1 mia. kr. i 2024. Den åbenlyse årsag var meldingen fra både regioner og kommuner om, at der i 2024 vil blive skåret i både velfærd og sundhed på grund af de fattige økonomiaftaler. Dagens finanslovsforslag fra regeringen (iflg. finansministeren en ”sjovere” finanslov?!) ser ikke ud til at rumme væsentligt nyt, der kan lappe de store huller.


1.
september
2023
Læst: 787 gange.

Unødvendigt og uacceptabelt, at kommunerne og regionerne skal gennemføre omfattende besparelser, der undergraver velfærden.


14.
august
2023
Læst: 408 gange.

I går vedtog de 4 forlispartier, som ventet havneudvidelsen. En glad borgmester Jacob Bundsgaard var i TV2 Østjylland og blev interviewet af en flink journalist.


25.
juni
2023
Læst: 298 gange.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
category.php