Tema: Israel/Palæstina

De racistiske bander, der lynchede palæstinensere i maj 2022, udgør efter parlamentsvalget 1. november en afgørende politisk kraft i Israel. Israelsk apartheid har ladet maskerne falde.


11.
november
2022
Læst: 208 gange.

Det israelske militær offentliggjorde den 5. september resultatet af sin undersøgelse af mordet på den palæstinensisk-amerikanske journalist Shireen Abu Akleh den 11. maj i år. Selvom rapporten finder, at Abu Akleh med stor sandsynlighed utilsigtet faldt for en soldats geværild – uden af hun var målet – har månederne efter hendes drab vist en intensiveret israelsk kampagne mod palæstinensiske journalister.


19.
september
2022
Læst: 202 gange.

FN’s afgående specialrapportør for menneskerettigheder, Michael Lynk, fortæller i dette interview, hvordan Israel praktiserer apartheid, og om de skridt, det internationale samfund kan tage for at tvinge Israel til at opgive sin ”feberdrøm om besætterkolonisering”.


17.
maj
2022
Læst: 932 gange.

Vestens kampsvar på den russiske invasion sætter den udeblevne reaktion mod Apartheid-Israel i perspektiv. “Denne vestlige kampagne for boykot af og sanktioner og sanktioner mod Rusland tilintetgør næsten alle undskyldninger for ikke at støtte BDS, som bliver fremført af Israel og dets anti-palæstinensiske støtter. Undskyldninger, der skulle knuse palæstinensiske krav om at de ansvarlige skal stilles til regnskab og om retfærdighed” skriver Palæstinensisk BDS Nationalkomité (BNC).


31.
marts
2022
Læst: 516 gange.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
category.php