content-picture.php

Vi palæstinensere, som er fanget i den blodige og besatte Gazastribe beder alle samvittighedsfulde mennesker over hele verden om at handle, protestere og intensivere boykot af varer og investeringer og andre sanktioner mod Israel, indtil de stopper dette morderiske angreb på vores folk og bliver draget til ansvar.

af Appel

Med verden med ryggen til os endnu en gang har vi i Gaza i de sidste fire dage været overladt til den ene massakre efter den anden. Når du læser disse ord [12. juli, red.], er over 120 palæstinensere døde, herunder 25 børn. Over 1.000 er blevet såret, heriblandt utallige gruopvækkende skader, der vil begrænse liv for evigt – mere end to tredjedele af de sårede er kvinder og børn.

Vi ved med sikkerhed, at mange flere vil ikke overleve næste dag. Hvem af os bliver den næste, efter at have ligget vågne fra lyden af blodbad i vores senge i aften? Bliver vi det næste foto efterladt i en uigenkendelig tilstand af Israels avancerede kødflænsende, lemlæstende ødelæggelsesmaskine?

Vi opfordrer til at få sat en stopper for forbrydelserne og undertrykkelsen mod os. Vi opfordrer til:

• Våbenembargo mod Israel; sanktioner, som ville afskære forsyningen af våben og militær støtte fra Europa og USA, som Israel er afhængig af for at begå sådanne krigsforbrydelser;

• Suspension af alle frihandels- og bilaterale aftaler med Israel, såsom associeringsaftalen mellem EU og Israel;

• Boykot, af vikling af investeringer og sanktioner, som krævet af det overvældende flertal af det palæstinensiske civilsamfund i 2005

Uden pres og isolation har det israelske regime bevist gang på gang, at det vil fortsætte sådanne massakrer, som vi ser omkring os nu, og vil fortsætte årtiers systematiske etniske udrensning, militære besættelse og apartheidpolitik.

Vi skriver dette lørdag nat, igen lammet i vores hjem, da bomberne falde på os i Gaza. Hvem ved, hvornår de nuværende angreb vil slutte? For alle over syv år står de floder af blod, der løb gennem Gazas gader i 2009, permanent ætset i vores erindring, da over 1.400 palæstinensere blev dræbt i løbet af tre uger, herunder over 330 børn.

Hvidt fosfor og andre kemiske våben blev brugt i civile områder og forurener vores jord med en stigning i antallet af kræfttilfælde som et resultat. Senest blev yderligere 180 dræbt i det ugelange angreb i slutningen af november 2012.

Denne gang hvad? 200, 500, 5000? Vi spørger: Hvor mange af vores liv kan undværes, før verden griber ind? Hvor meget af vores blod skal der til? Før de israelske bombninger, opfordrede et medlem af det israelske Knesset, Ayelet Shaked fra det højreorienterede parti Jødiske Hjem, til folkedrab på det palæstinensiske folk.

 

"De skal væk, ligesom de fysiske hjem, hvor de fostrede deres slanger," sagde hun. "Ellers vil der blive udklækket flere små slanger der." Lige nu er der ingen grænser har den morderiske karakter af den israelske stat, for vi, en befolkning hovedsageligt bestående af børn, er ikke andet end slanger for dem.

Som Omar Ghraib sagde i Gaza: ”Det var hjerteskærende at se billeder af små drenge og piger ondskabsfuldt dræbt. Også hvordan en ældre kvinde blev dræbt, mens hun spiste sin iftar [aftenmåltid under ramadanen, red.] ved at bombe hendes hus. Hun døde med skeen i hånden, et billede, der vil tage lang tid for mig at få ud af hovedet. "

Hele huse bliver udpeget som målskive, og hele familier bliver myrdet. Tidlig torsdag morgen blev hele al-Haj-familien udslettet – faderen Mahmoud, mor Bassema og fem børn. Ingen advarsel, en familie udpeget som mål og fjernet fra denne verden. Torsdag aften, det samme igen, ingen advarsel, yderligere fem døde, herunder fire fra Ghannam familien, heriblandt en kvinde og et barn på syv år.

Tirsdag morgen fik Kaware-familien et telefonopkald med besked om, at tre-etagers hus ville blive bombet. Familien begyndte at forlade huset, da en vandtank blev ramt, men vendte derefter tilbage med folk fra lokalsamfundet, som alle kom til huset for at være sammen med dem, folk fra hele nabolaget.

De israelske jetfly bombede bygningen med taget fuldt af mennesker, vel vidende, at det var fuld af civile. Syv mennesker døde straks, herunder fem børn under 13 år. Femogtyve flere blev såret, og otte-årige Seraj Abd al-Aal bukkede under for sine kvæstelser senere aftenen.

Måske forsøgte familien at appellere til det israelske regimes menneskelighed i forvisning om, at de ikke ville bombe et tag fuldt af mennesker. Men når vi ser familier blive sønderrevet omkring os, er det klart, at Israels handlinger intet har at gøre med menneskelighed.

Blandt andre steder, som er ramt, er en tydeligt markeret pressebil, som dræbte den uafhængige journalist Hamed Shehab og sårede otte andre, et redningskøretøj fra Røde Halvmåne og angreb på hospitaler, der forårsagede evakueringer og flere skader.

Denne seneste afsnit af israelsk barbari falder solidt i tråd med Israels umenneskelige syvårige blokade, der har afskåret den vigtigste livline for varer og personer til at komme ind og ud af Gaza, hvilket resulterer i en alvorlig mangel på medicin og fødevarer, som alle vores hospitaler og klinikker rapporterer om lige nu.

Cement til at genopbygge de tusindvis af hjem, der er blevet ødelagt af israelske angreb, var blevet forbudt, og mange sårede og syge mennesker får stadig ikke lov til at rejse til udlandet for at modtage akut medicinsk behandling, hvilket har forårsaget dødsfald for over 600 syge patienter.

Efterhånden som der kommer flere nyheder, og israelske ledere giver løfter om at gå videre til næste trin i brutaliteten, ved vi, at der er flere rædsler på vej. Derfor opfordrer vi til, at UI ikke vender os ryggen. Vi opfordrer til at stå fast på retfærdighed og menneskelighed og demonstrere og støtte de modige mænd, kvinder og børn, med rod i Gaza, som står over for de mørkeste tider. Vi insisterer på international handling:

• afbrydelse af diplomatiske forbindelser med Israel

• retssager om krigsforbrydelser

• Øjeblikkelig international beskyttelse af civile i Gaza

Vi opfordrer til at deltage i den voksende internationale boykot-, investerings- og sanktionskampagne for at stille denne slyngelstat til regnskab. Endnu engang viser staten Israel sig så voldelig og alligevel så uimodsagt.

Gå aktivt med i den omsiggribende internationale kritik indtil den dag, hvor palæstinenserne ikke behøver at vokse op midt i denne tilstand med ubarmhjertige mord og ødelæggelse forårsaget af det israelske regime.

Når vi kan bevæge os frit, når belejringen bliver hævet, så er besættelsen forbi, og palæstinensiske flygtninge i verden får endelig retfærdighed.

Gør noget nu, før det er for sent!

12. juli 2014

Underskrevet af:
Palestinian General Federation of Trade Unions
University Teachers’ Association in Palestine
Palestinian Non-Governmental Organizations Network (Umbrella for 133 orgs)
General Union of Palestinian Women
Medical Democratic Assembly
General Union of Palestine Workers
General Union for Health Services Workers
General Union for Public Services Workers
General Union for Petrochemical and Gas Workers
General Union for Agricultural Workers
Union of Women’s Work Committees
Pal-Cinema (Palestine Cinema Forum)
Youth Herak Movement
Union of Women’s Struggle Committees
Union of Synergies—Women Unit
Union of Palestinian Women Committees
Women’s Studies Society
Working Woman’s Society
Press House
Palestinian Students’ Campaign for the Academic Boycott of Israel
Gaza BDS Working Group
One Democratic State Group

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com