content-picture.php

Denne erklæring blev enstemmigt vedtaget på Fjerde Internationales 31. Internationale Socialistisk Ungdomslejr i Frankrig den 9. august 2014.

af ISUL

Vi er samlet på Fjerde Internationales ungdomslejr i Frankrig den 9. august 2014 for at diskutere den globale undertrykkelse. Siden juni er den internationale bevidsthed om den palæstinensiske kamp steget over hele verden – i takt med den fortsatte militære offensiv, som er ledet af den Israelske regering.

Uden hensyntagen til folkeretten og med politisk, økonomisk og militær støtte fra vestlige og regionale allierede, har Israels offensiv i Gaza allerede forårsaget mere end 1.900 dødsfald, 10.000 sårede og 400.000 mennesker er fordrevet. I mellemtiden siger Netanyahu, at fred er umulig, og at alle fredsforhandlinger er sat på pause, mens den etniske udrensning af civile fortsætter.

I Frankrig har regeringen forsøgt at kriminalisere den palæstinensiske solidaritetsbevægelse – for eksempel ved at forbyde og komplicere demonstrationer. Netop nu er en fransk kammerat fra NPA sigtet for at organisere en af disse demonstrationer.

Dette vil dog ikke stoppe os fra at udtrykke vores solidaritet med den palæstinensiske kamp og deres ret til at forsvare sig selv. Vi vil fortsætte med at kæmpe mod den israelske stats imperialistiske politik, hvilket starter med at bekæmpe medvirken fra vores egne regeringer.

Vi kræver øjeblikkeligt stop for den militære intervention og bombningen af Gaza.
Vi kræver en afslutning på den israelske kolonisering og et stop for blokaden mod Gaza og Vestbredden. Vi kræver frihed for alle politiske fanger og alle flygtningens ret til at vende tilbage.

Af disse grunde vil vi ikke blot fortsætte med at organisere massedemonstrationer, men vi vil også deltage aktivt i den internationale kampagne for boykot af den Israelske stat.

Længe leve palæstinenserne modstand mod undertrykkerne!

Boykot Israel! – Frit Palæstina!

JAC/SAP-LCR Belgien
Socialist Action Canada
SAP Danmark
Bread and Freedom Party Egypten
Ensemble France
NPA Jeunes Frankrig
RSB Tyskland
ISL Tyskland
OKDE-Spartakos Grækenland
Communia Italien
MUS Mexico
RPM-M Filippinerne
Izquierda Anticapitalista Spanien
Socialistisk Partiet Sverige
Gauche Anticapitaliste Svejts
MPS-BFS Svejts
SolidaritéS Svejts
Socialist Action USA

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com