Enhedslisten har gennem en række år udviklet sig markant, vokset og fået større parlamentarisk indflydelse, både nationalt, regionalt og kommunalt. Efter erfaringerne med Thorning-regeringen, har Ø i forbindelse med valget i 2019 sågar afkrævet regeringen en række løfter, før vi kunne pege på en S-ledet regering. ”Forståelsespapiret” er blevet en realitet. Men hvordan er det gået med den såkaldte forståelse?

af Socialistisk Information

Lørdag den 17. juli kl. 20-22

Debat med Jette Gottlieb, Helge Bo Jensen og Jonathan Simmel.

 

Se Program for hele seminaret 15-19. juli.

Tilmelding: https://bit.ly/3f9vTV8

Læs omtale af andre workshops

 

Har Danmark udviklet sig i en mere socialistisk retning, er Socialdemokratiet svinget til venstre, eller har Enhedslisten bare fået forståelse for det parlamentariske arbejde og er klatret ned fra træet og ind i maskinrummet?

 

Har den stigende opbakning til Enhedslisten udfoldet sig i en større indsats i bevægelserne og flere aktive? Eller er man bare kommet nærmere et traditionelt parlamentarisk vælgerparti?

 

Og vigtigst af alt: Hvad gør vi herfra for at styrke kampen i hverdagen?

 

Vi inviterer til debat om Enhedslistens forhold til regeringen og partiets rolle som samfundsforandrende kraft.

 

I panelet: Jette Gottlieb (MF Enhedslisten), Helge Bo Jensen (kommunalbestyrelsen Albertslund og Enhedslistens Hovedbestyrelse) og Jonathan Simmel (medlem af SAP og Enhedslistens Hovedbestyrelse).

 

 

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com