Det bliver IKKE en klassisk skolingsworkshop med forelæsning om vores teorier, deres lyksaligheder, og hvorfor en gammel mand har svaret på alle vores udfordringer… Derimod får vi et løsere format, hvor vi har plads til tvivl og spørgsmål uden et forudbestemt korrekt svar.

af Socialistisk Information

Fredag den 16. juli kl. 9:30 – 11:30
Workshop ved Jonathan Simmel

 

Se Program for hele seminaret 15-19. juli.

Tilmelding: https://bit.ly/3f9vTV8

Læs omtale af andre workshops

 

Vi vil tage en tur igennem vores fælles historie, hvor vi gennemgår hovedtræk i tilblivelsen af nogle centrale politiske teorier. Herunder om: partiets rolle, enhedsfrontstrategien og overgangsprogrammet.

 

Vi sætter teorierne i et historisk lys og gennemgår deres betydning. Herefter vil vi forsøge at sætte disse begreber ind i nutiden for at se, om der mon var ting, vi kunne lære og blive inspireret af i forhold til nutidens udfordringer, strategiske spørgsmål og diskussioner om vores retning. Der er en grund til, at nogle af disse klassikere er blevet udødeliggjort.

 

Workshoppen henvender sig både til folk der skal introduceres til begreberne, og til mere belæste kammerater, der har behov for at høre det med andre ord, for måske at sætte det ind i nutidens kontekst.

 

Oplægget fokuserer på at analysere skiftet i den økonomiske politik, evaluerer den historiske periode, hvorfra skiftet er sket, og diskuterer venstrefløjens muligheder for at få opbakning til en anden økonomisk politik og samfundsforandring i lyset af skiftet i den økonomiske politik.

 

Jonathan Simmel er medlem af SAP, sidder i Fjerde Internationales Ungdomssekretariat og er medlem af Enhedslistens Hovedbestyrelse.

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com