Hvis en organisation skal fungere optimalt, er der brug for nogle gode normer for, hvordan vi arbejder sammen, og hvordan vi løser alle mulige slags konflikter sammen. Det gælder endda også organiseringer af revolutionære socialister, der er samlede om det formål at nedbryde samfundsordenen (og erstatte den med et socialistisk demokrati)!

af Socialistisk Information

Workshop ved Falle Hjorth. Fredag d. 15. april kl. 14:00 – 16:00

Se mere om program, priser mv. her

Gå direkte til tilmelding her

Omtale af alle workshops her

 

I 1980 vedtog SAP derfor dokumentet ”SAP’s organisatoriske principper og normer”. Her kan man se, hvilke krav man dengang ville stille til medlemmerne om aktivitet og loyalitet – med henblik på at sikre handlekraft som ”en sammentømret enhed”. Og hvordan man dengang fastlagde en intern debat og et internt demokrati, der skulle sikre optimal erfaringsopsamling og politisk udvikling. Blandt andet ved klare mindretalsrettigheder, f.eks. til at danne tendenser og fraktioner.

 

Dokumentet beskriver også mere konkret SAP’s organisatoriske struktur – med eksempelvis ”Nomineringsudvalget” og ”Kontroludvalget”.

 

I workshoppen skal vi inddrage, men bestemt ikke drukne os i, det gamle dokument. Det stammer for eksempel åbenlyst fra før begreber som ”herskerteknikker”, ”privilegieblindhed” og ”Me Too” var opfundet. Tværtimod skal vi ud fra tænkte cases diskutere og nytænke, hvad der kunne være brug for at slå fast i et nyt og bedre ”Normdokument”!

 

Falle Hjorth er medlem af SAP.

 

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com