content-picture.php

Advarsel: hvis du tager børnene med på påskeseminar, risikerer du at de vil med igen næste år, og året efter, og året efter …

af Påskeseminar-gruppen

Der er børn i alle aldre på Socialistisk Arbejderpartis påskeseminar. Børnepassere holder øje med dem, leger og inspirerer, men børnene får i vid udstrækning mulighed for selv at sætte dagsordenen. Og de lever idealerne ud i praksis, mens de voksne sidder og snakker i workshops: de er initiativrige, solidariske, kreative og inkluderende på tværs af køn og alder. Både de børn, der har været med i flere år og de børn, der er med for første gang leger, hygger og morer sig, så de næsten ikke har tid til at være sammen med forældrene. Og alle vil de med igen næste år!

På påskeseminaret kan man selv definere om man er barn eller ung. Der vil være et særligt politisk program for de unge, som også de ældste børn kan deltage i, ligesom de unge naturligvis kan deltage i de af ”de voksnes” workshops og debatter, de synes er interessante.

For der er også noget for de voksne. Workshops og debatter i forskellige former om forskellige emner. I år vil der bl.a. være mulighed for at høre om og diskutere klimakamp, den økonomiske krise, ligeløn, Enhedslisten og kommunikationsstrategi eller klassekamp, civil ulydighed, bøsser og fodbold, international solidaritet, aktivistisk immigrationsarbejde, situationen på Filippinerne, PET-kommissionen, styringen af den offentlige sektor og meget mere.

Og så er der både i løbet af dagen og om aftenen masser af muligheder for boldspil, ture i skoven, spil, leg og snak med masser af andre hyggelige mennesker og gode kammerater (og børnene, hvis de har tid).

Gå ikke glip af muligheden for at gøre påsken mere rød end gul. Læs mere om programmet og tilmeld dig her.
 

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com