Der er behov for en undersøgelse - af PET og PET-Kommissionens latterlige anklager mod SAP, mener SAP's forretningsudvalg.

af SAP's forretningsudvalg

 
”Vi hilser partiernes ønske om at undersøge PET’s og PET-Kommissionens latterlige anklager mod SAP velkommen,” siger Michael Voss fra SAP’s forretningsudvalg.
En række politikere har udtalt, at der er brug for at undersøge, hvorfor politiet ikke efterforskede PET-påstanden om, at SAP i begyndelsen af 90’erne planlagde at befri Blekingegadebanden, og at SAP stod bag omfattende menneskesmugling.
”Det eneste, vi dengang ville have befriet Blekingegadebanden fra, var deres vanvittige ideer om, at bankrøverier bragte socialismen nærmere, og SAP var ikke i nærheden af bare at overveje indsmugling af flygtninge til Danmark. Vi havde rigeligt at gøre med at støtte de flygtninge, der var i Danmark,” tilføjer Michael Voss.
 
SAP’s forretningsudvalg vil opfordre de kommende undersøgere til at gribe sagen anderledes an end PET-Kommissionen.
”Kommissionen har ukritisk viderebragt disse totalt udokumenterede påstande, selv om de skulle være foregået i en tidsperiode, Kommissionen slet ikke skulle beskæftige sig med. I en privat udgivet bog har tre af forfatterne oven i købet udtrykt deres tillid til, at rygterne er sande – stadig uden det mindste dokumentation,” siger Michael Voss, der opfatter disse historier som PET’s og Kommissionens forsøg på at legitimere den omfattende infiltrering af SAP i 80’erne, der ikke førte til nogen ”afsløringer” eller politi-efterforskning overhovedet.
 
Trods gentagne henvendelser fra SAP’s forretningsudvalg ønskede Kommissionen aldrig at tale med repræsentanter for SAP.
”Vi går ud fra, at en ny undersøgelse også kommer til at betyde nye, grundige og rimelige undersøgelsesmetoder. Derfor ser vi frem til at blive interviewet af en ny undersøger eller kommission,” slutter Michael Voss.
 

 
SAP afviste allerede disse beskyldninger i en pressemeddelelse umiddelbart efter offentliggørelsen af PET-Kommissionens rapport: http://www.socialistiskinformation.dk/side.php?id=327
 
Yderligere oplysninger: Michael Voss, 28 18 29 32
 

————————————————————–
Socialistisk ArbejderParti
Dansk sektion af Fjerde Internationale
Studiestræde 24, 1. sal
1455 København K
Kontortid: Onsdag kl. 15-21
Telefonnr: +45 3333 7948
Email: sap@sap-fi.dk
Hjemmeside: www.sap-fi.dk

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com