Mød Søren Søndergård og Ibrahim Benli i denne workshop. Det kurdiske spørgsmål er igen kommet højt på den politiske dagsorden. Siden sidste sommer har kurderne i Nordirak og Syrien kæmpet en desperat overlevelseskamp mod Islamisk Stat.

af PS-udvalget

Slaget om grænsebyen Kobane har indskrevet sig i historien på linje med slaget om Madrid i 1936 og belejringen af Leningrad fra1941. Og i Tyrkiet forberedes parlamentsvalget til juni, som kan få store konsekvenser for landets kurdiske befolkning.

Denn workshop på Socialistisk Påskeseminar vil give den historiske baggrund for det kurdiske spørgsmål og vil samtidig give et overblik over kurdernes aktuelle situation i Tyrkiet, Iran, Irak og Syrien. Det vil bl.a. ske på baggrund af de nylige besøg, som repræsentanter for Enhedslisten har gennemført i de berørte områder.

Workshoppen holdes af Søren Søndergård og Ibrahim Benli.

Ibrahim Benli er medlem af Enhedslistens Kurdistan-solidaritetsgruppe og aktiv i Fokus A – Foreningen af kurdiske studerende og akademikere i Danmark. Derudover er han også chefredaktør for den dansk-kurdiske avis ”Nudem.dk”.

Denne workshop og meget andet kan du opleve på Socialistisk Påskeseminar.

Mere information om pris, program og andet om Påskeseminaret på Facebook samt på Socialistisk Information

 

 

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com