Workshop v. Lone Degn & Steffen Østergård: Enhedslisten har altid forsøgt at markerer sig som arbejdernes parti. Budskabet er simpelt: Arbejderen skal have mulighed for at arbejde, råd til leverpostejen og tid til familie og fritid.

af PS-gruppen

Men hvad mener Enhedslisten mon om arbejdskraftens fri bevægelighed, og hvem skal egentlig betale for de goder arbejderne skal have? Noget tyder på, at Enhedslisten udvikler på en politisk linje, hvor arbejderne selv betaler for forbedringer, og hvor nogle grupper af arbejdere har forrang frem for andre.

– Er Enhedslistens arbejdsmarkedspolitiske oplæg til revolutionær socialistisk klassekamp eller til reformistisk klassesamarbejde for nationale arbejderinteresser?

– Hvilke dagskrav eller overgangskrav ville være relevante og nødvendige for Enhedslisten at stille? Og hvordan skaffer vi opbakning til dem i og udenfor Enhedslisten?

Arbejdsformen i workshoppen bliver runder med små oplæg efterfulgt at opgaver/cases.

Lone Degn er mangeårigt fagligt aktiv og i dag ansat i HK Østjylland. Steffen Østergård arbejder som smed og har også været engageret i fagligt arbejde gennem mange år.

Denne workshop og meget andet kan du opleve på Socialistisk Påskeseminar.

Mere information om pris, program og andet om Påskeseminaret på Facebook samt på Socialistisk Information.

Se hele programmet her.

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com