Traditionen tro inviterer SAP til rødt påske seminar, igen i år i naturskønne omgivelser tæt på Aarhus. Påskeseminaret plejer at samle omkring 100 friske socialister og er en enestående chance for at møde gamle og nye kammerater til såvel politiske diskussioner som socialt samvær over en kop kaffe eller en øl.

af Socialistisk Information

Der er ankomst onsdag aften den 5. april, og seminaret slutter lørdag aften den 8. april med en flot og festlig påskemiddag, så man kan rejse hjem søndag morgen.

 

Maria José Nielsen er med i den gruppe, som planlægger seminaret. Vi spurgte hende, om der er noget i dette års program, hun særligt vil fremhæve.

 

”Meget handler om, hvordan vi opbygger en stærk venstrefløj i Danmark, og hvordan Enhedslisten kan og bør udvikle sig i den sammenhæng. Det er altid spændende, når vi får udenlandske kammerater til at bidrage med deres erfaringer, og i år kommer Sergio Vitorino fra Portugal og fortæller om erfaringerne fra Venstreblokken – Bloco de Esquerda, som på mange måder minder om Enhedslisten – også den rolle , de har spillet i forhold til en socialdemokratisk regering. Han vil blandt andet diskutere, hvordan en parlamentarisk og mediemæssig succes kan kombineres med et arbejde i bevægelser uden for parlamentet.”

 

”I det hele taget prøver vi at løfte de dagsaktuelle spørgsmål op på et lidt højere niveau med analyser og historiske erfaringer Der kommer workshops om NATO og venstrefløjens sikkerhedspolitik, om klimakampens udfordring af det kapitalistiske system, og om Socialdemokratiets rolle siden 1950’erne,” fortæller Maria.

 

Endelig fremhæver hun også paneldebatten torsdag, hvor repræsentanter, for det, man kan kalde Enhedslistens venstrefløj, diskuterer vejen frem.

 

Påskeseminaret er dog meget andet end politisk diskussion. Der er masser af plads til fritid med mulighed for at udfolde sig i den omliggende natur eller over en gang Scrabble, Bezzerwizzer eller forberedelse af årets revy. Det er her, du møder gamle venner og finder nye!

 

Se program, priser mv. for seminaret

Gå direkte til tilmelding

Læs præsentation af workshops på seminaret

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com