Vil du opleve en uge med spændende politiske workshops og debatter sammen med 400 unge socialister fra hele verden? Så tag med på International Socialistisk Ungdomslejr (ISUL).

af Ole Koed

Vær med til at diskutere vestlig imperialisme og flygtninge Oplev at diskutere kvindekamp med feminister på tværs af kontinenter. Hør om konkrete aktivistiske erfaringer fra så forskellige lande som Filippinerne, Mexico og Tunesien.

Undrer du dig også over, hvad der sker i USA med Sanders? Så vil der være amerikanske kammerater, der kan fortælle, hvordan man som revolutionær i USA ser Sanders.

Tag med og få oplevelsen af at diskutere dine egne politiske erfaringer i en global kontekst, sammen med kammerater fra vidt forskellige dele af verden.

Programmet på ISUL har følgende temadage:
• Ungdommen, krisen og klasse kampe
• Imperialisme og flygtninge
• Feminisme og kvindefrigørelse
• LGBTIQ kampen
• Økosocialismens nødvendighed
• Politiske organisationer og sociale bevægelser

Der vil være fælles oplæg og debatter med oversættelse til mange forskellige sprog på en gang. Der vil være et væld af mindre workshops der går i dybden med konkrete dilemmaer og erfaringer. Der vil være en selvorganiseret kvindeplads og en LGBT-plads. Der vil være tid til at mødes i baren, fortsætte diskussionerne, feste sammen og knytte venskaber på tværs af grænser.

Tag med, bliv klogere, få ny inspiration til det politiske arbejde og få nye venner fra hele verden.

Praktisk:
Lejre afholdes i Cànoves i Catalonien den 24.-30. juli. Vi rejser med bus frem og tilbage fra Danmark. Priserne for at deltage er 3600 kr. (hvis man har et arbejde), 3200 kr. (hvis man lever af SU), 2700 kr. (hvis man har indkomst mindre end SU). Priserne dækker transport, fællesudgifter til lejren og mad (dvs. alt andet end eventuelle øl i baren).

Tilmelding/info:
Skal du med? – eller vil du vide mere? Så skriv til Ole på sek.sapu@gmail.com . Vi sender løbende nyhedsbreve om programmet og informationsmøder vedrørende lejren. Følg også med på www.facebook.com/ISUL.sap.

 

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com