Coronakrisen har også ramt vores skole i Amsterdam - på økonomien. Mistede indtægter fra udleje af værelser og mødelokaler over en lang periode, og midt i højsæsonen - kan ikke genoprettes uden støttebidrag fra venner af skolen. 

af Socialistisk Information

Trods coronakrisen har skolen afholdt en række skolingskurser. Mange arrangementer er både afholdt og planlagt online, de fleste af dem i tidsrummet 14-18 CET, så folk fra hele verden kan logge på, uden at det er midt om natten hos nogen.

I juli var der online versioner af antiracistisk seminar og LGBTIQ-seminar. Her var der fokus på forbindelserne mellem klassekamp, seksualpolitisk kamp og antiracistisk kamp.

 

I august blev der afholdt en ungdomsskole online, hvor unge fra hele verden kunne deltage i et af de tre forløb på hhv. engelsk, fransk eller spansk.

 

Der ligger i øvrigt en masse optagelser fra tidligere skoler og seminarer på IIRE’s hjemmeside. Tjek fx https://www.iire.org/all-our- audio-s  og  https://www.iire.org/all- our-videos 

 

Det er ambitionen på sigt at gøre dette materiale lettere tilgængeligt. Men for nu er der en del inspiration at hente.

 

Du kan sende et bidrag til skolen via SAP på reg. nr. 1551, konto nr. 5100852 – skriv ”IIRE” som meddelelse. Så sørger vi for at sende pengene videre!

 

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com