Catherine Samary fra Frankrig vil i denne workshop give en redegørelse for krigen i Ukraine, med særlig vægt på baggrunden for de vigtigste meningsforskelle på venstrefløjen.

af Catherine Samary

Workshop v. Catherine Samary

Fredag den 7. april kl. 9:30 – 11:30

 

Catherine Samary vil i sit oplæg give en redegørelse for krigen i Ukraine, med særlig vægt på baggrunden for de vigtigste meningsforskelle på venstrefløjen.

 

Catherine vil for det første diskutere, hvilken slags krig der er tale om; Putins intentioner, og relationerne til de tidligere Sovjetrepublikker og til verdensordenen; sammenligne karakteren af Ukraines og Ruslands styreformer; og beskrive de politiske og sociale ressourcer, der er i det ukrainske civilsamfund, samt venstrefløjen i landet.

 

For det andet, vil Catherine redegøre for krigens indvirkninger på Ukraine og på verdensordenen (forholdet til Rusland, til NATO og EU, og til den intensiverede oprustning i de vestlige lande).

 

Og, som det tredje og sidste, åbne op for en diskussion om de vigtigste krav og paroler for international solidaritet med Ukraine.

 

Catherine Samary er ledende medlem af Fjerde Internationale, medgrundlægger af den franske sektion af Fjerde Internationale og mangeårigt medlem af dens ledelse.

 

Læs mere om Socialistisk Påskeseminar: program, pris og tilmelding

Gå direkte til tilmelding

Se omtale af andre workshops

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com