Om lidt starter EU-valgkampen. Og mange af os har været med til at sikre, at Enhedslisten i sit EU-program stadig tordner mod EU’s udemokratiske struktur og liberalistiske traktatgrundlag – og fastholder perspektivet om et helt anderledes internationalt samarbejde og dansk udmeldelse som et relevant skridt.

af Påskeseminar-gruppen

Lørdag d. 30. marts kl. 9:30 – 11:30

Workshop v. Falle Hjorth

 

Læs selv Enhedslistens EU-program her

 

Men en ting er programmer, en anden ting er den politiske debat i virkelighedens verden – og nu i valgkampen op til parlamentsvalget. Man kan helt sikkert have meget sjov ud af at sammenligne det vedtagne program med, hvad Enhedslistens repræsentanter egentlig går og siger… Men det er ikke det, vi har sat på programmet på årets påskeseminar.

 

Vi holder i stedet en workshop, der tager hul på en noget sværere opgave: At ruste os selv og hinanden til EU-debatterne – på den helt rigtige måde…!

 

I workshoppen på påskeseminaret vil vi nemlig diskutere, hvordan vi helt konkret kan fastholde den systemiske EU-kritik i diskussionerne på gaden eller arbejdspladsen.

 

Hvad siger vi f.eks., når en mere og mere EU-positiv venstrefløj fremhæver EU-direktiver, der overhaler dansk lovgivning venstre om med hensyn til ligestilling eller naturbeskyttelse? Eller når EU fremhæves som en motor for demokrati, velstand og velfærd i især de østeuropæiske lande?

 

Vi prøver sammen at finslibe argumenterne – og/eller holdningerne – så vi kan give svar på tiltale!

 

Falle Hjorth er medlem af SAP og Enhedslisten Vordingborg.

 

Se og del begivenheden “Socialistisk Påskeseminar” på Facebook

Læs mere om Socialistisk Påskeseminar: program, pris og tilmelding

Gå direkte til tilmelding

Se omtale af workshops (opdateres)

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com