content-picture.php

Japan har stået over for et af de værste jordskælv nogensinde, efterfulgt af en ødelæggende tsunami, og nu en nuklear katastrofe som man endnu ikke kan vurdere alvoren af.

af Pierre Rousset

Vi fremsætter en indtrængende opfordring til økonomisk solidaritet. Vi ved endnu ikke, hvordan solidariteten vil blive organiseret der, men vi har god kontakt med vores søsterorganisationer, specielt i Tokyo. Vi vil sammen med dem se på, hvad de mest presserende behov vil være, og hvilken måde vi bedst kan handle på. Men vi ved allerede, at behovene helt sikkert vil blive enorme.

Du kan sende økonomiske bidrag via Europa Solidaire Sans Frontières (ESSF), (Europa i Solidaritet Uden Grænser):

Checks:
Check i to ESSF i euro kan sendes til: ESSF, 2 rue Richard-Lenoir 93100 Montreuil Frankrig

Bankkonto:
Crédit Lyonnais Agence de la Croix-de-Chavaux (00.525) 10 boulevard Chanzy 93100
Montreuil Frankrig ESSF, kontonummer 445757C

International bankoplysninger:
IBAN: FR85 3000 2005 2500 0044 5757 C12 BIC / SWIFT: CRLYFRPP Kontohaver: ESSF

Hold dig orienteret om udviklingen og kommende solidaritetsinitaiver via ESSF’s hjemmeside: www.europe-solidaire.org/spip.php?article20667

Vi har forskellige kontakter i Japan med medlemmer af organisationer som Attac eller PP21, fagforeningsfolk og med de to organisationer knyttet til Fjerde Internationale(JRCL, NCIW).

Vi har netop modtaget nyheder fra folk, der bor i Toyo og Osaka. Venner fra Iwaki (hårdt ramt) er i live, men ødelæggelserne var voldsomme. Vi har også modtaget nyheden om nogle af dem, der lever i Miyagi, Sendai, og Fukushima, men endnu ikke fra dem alle.

Situationen kan forværres til enhver tid med “gentagelser” af jordskælvet, og endnu værre, stigende radioaktivitet.

Pierre Rousset er medlem af ledelsen af Fjerde Internationale og især involveret i solidaritet med Asien. Han er medlem af NPA i Frankrig.

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com