content-picture.php

Konspirationsteorier, meta-narrativer, tidsånd, hemmeligholdelsens lov, professionel angstprovokation, informationskrig, efterretningstjenester, politisk magi og alkymi ....

af PS-gruppen

… fake news, den usynlige hånd og det okkulte, historieforfalskning, frimurerbolsjevikker, nye gamle nye verdens orden, aliens og øgler…

Workshop med Rasmus Espenhein:

Et crashkursus i internettidsalderens paranoia- og smædelitteratur – hvad er nyt, og hvad er, som det plejer? (Og dette er også et åbent spørgsmål fra oplægsholderen, som ikke var gammel nok under den kolde krig).

Få styr på Illuminati-komplekset som moderne folklore, storytelling-ramme og historiske udbredelse og forgrening. Og hvad er der med populærmusik og illuminati – var/er hele KLF bygget på de koncepter, og hvorfor rapper de alle sammen om det?

Står revolutionær marxisme og demokratisk centralisme selv i en historisk arv/gæld til gamle konspiratorer, og kan vi bruge et sådant perspektiv som afsæt til at navigere i en internettidsalder, som vores del af venstrefløjen på sin vis aldrig rigtigt er kommet ind i?

Vi har før kunnet ignorere såkaldte "konspirationsteoretikere" og andre sandhedssigere – men det er ikke kun et spørgsmål om at "forstå for at nå", men også et helt konkret spørgsmål om vilkårene for civile bevægelser og (selv)organisering.

Denne workshop og meget andet kan du opleve på Socialistisk Påskeseminar.

Mere information om pris, program og andet om Påskeseminaret på Facebook samt på Socialistisk Information.

Se hele programmet her.

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com