På Socialistisk Påskeseminar inviterer Morten Hammeken og Marta Helleskov fra Solidaritet-projektets inderkreds alle indenfor på det nye medies værksted.

af Socialistisk Information

Der er behov for, at den danske venstrefløj får en langt mere toneangivende stemme i det danske mediebillede, end det pt. er tilfældet. Det nye Solidaritet.dk giver os mulighed for at sætte klassekamp og socialisme på programmet på vores egne præmisser. Vi ønsker at skabe en demokratisk platform, hvor mange kan komme til orde, og indholdet på siden bliver ikke defineret fra oven, men i høj grad af, hvem der vælger at engagere sig i projektet.

 

Workshoppen vil derfor fokusere på handling og initiativ!

 

Kom og hør hvilke muligheder du har for selv at være med i projektet, og del dine egne tanker med fællesskabet. Vi vil fortælle om vores arbejde indtil videre, og vil derefter give plads til debat og diskussion af projektet.

 

Hvad enten du har lyst til at bidrage med at tage nogle fede billeder til en demonstration, skrive politiske analyser, lave dækning af aktioner eller noget helt fjerde, vil vi gerne have dig med ombord.

 

Fredag den 19. april kl. 14:00 – 16:00. Workshop ved Morten Hammeken og Marta Helleskov

 

Find info om hele seminaret, program og tilmelding her

 

 

 

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com