content-picture.php

Vil du opleve en uge med spændende politiske workshops og debatter sammen med 500 unge socialister fra hele verden? Så tag med på International Socialistisk Ungdomslejr (ISUL).

af SAPs Ungdomssekretariat

Vær med til at diskutere udviklingen i Sydeuropa sammen med aktivister, der står midt i kampenes hede. Oplev at diskutere kvindekamp med feminister på tværs af kontinenter. Hør spændende oplæg om den globale økonomiske krise og deltag i diskussionerne om revolutionær strategi for at forandre verden. Hør om konkrete aktivistiske erfaringer fra så forskellige lande som Filippinerne, Mexico og Tunesien. Og oplev at diskutere dine egne politiske erfaringer i en global kontekst, sammen med kammerater fra vidt forskellige dele af verden.

Programmet på ISUL rummer emner som: Den økonomiske krise & klassekampen, imperialisme, antiracisme & antifascisme, klimakrisen & økosocialisme, kvindekamp & LGBT-frigørelse, revolutionær strategi og meget mere. Der vil være fælles oplæg og debatter med oversættelse til mange forskellige sprog på en gang. Der vil være et væld af mindre workshops der går i dybden med konkrete dilemmaer og erfaringer. Der vil være en selvorganiseret kvindeplads og en LGBT-plads. Der vil være tid til at mødes i baren, fortsætte diskussionerne, feste sammen og knytte venskaber på tværs af grænser.

Tag med, bliv klogere, få ny inspiration til det politiske arbejde og få nye venner fra hele verden.

Praktisk:
Lejren afholdes i Frankrig den 3-9. august. Vi rejser med bus frem og tilbage fra Danmark. Priserne for at deltage er 3100 kr. (hvis man har et arbejde), 2800 kr. (hvis man lever af SU), 2600 kr. (hvis man har indkomst mindre end SU). Priserne dækker transport, fællesudgifter til lejren og mad (dvs. alt andet end eventuelle øl i baren).

Tilmelding/info:
Er du interesseret i at deltage, så skriv til sek.sapu@gmail.com. Vi sender løbende nyhedsbreve om programmet og informationsmøder vedrørende lejren. Følg også med på www.facebook.com/ISUL.sap

 

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com