SAP's påskeseminarcontent-picture.php

”Ikke nu igen”, var der sikkert mange der sagde til sig selv, da de hørte om regeringens lockoutvarsel. Skal vi virkelig genopleve situationen fra 2013, da regeringen efter en omfattende lockout greb ind og tvang en aftale ned over hovedet på lærerne?  - Og det er faktisk netop for at lære af historien og hinanden, at vi organiserer os som socialister, er aktive, og diskuterer med hinanden. Så vi bliver bedre til at kæmpe, organisere os og udvikle alternativer. Det sker bl.a. på Socialistisk Påskeseminar, hvor vi allerede nærmer os 100 tilmeldte.

af SAPs Forretningsudvalg

Efter to år hvor temaet har været henholdsvis Europa og feminisme, er overskriften i år ”Hvordan bliver det bedre” (aka Strategier for forandring). Vi skal blandt andet diskutere:

  • Hvordan vi bliver bedre til at føre en overenskomstkamp, undgå splittelse, og bekæmpe et regeringsindgreb
  • Hvordan vi opbygger en socialistisk Internationale og selvstændige socialistiske ungdomsorganisationer
  • Hvordan vi bliver bedre til at bekæmpe vold mod kvinder og føre bevægelsen mod seksuel chikane fra cyberspace ud i dagligdagen
  • Hvordan vi udvikler et godt bud på et økosocialistisk program

 

I KL har Socialdemokratiet stemt sammen med de borgerlige for storlockouten. På Påskeseminaret har vi debat om taktikken over for Socialdemokratiet. Bliver de påvirket af mobiliseringer, og giver det mening at stille krav til dem?

 

Og vi tager fat på de helt grundlæggende spørgsmål i en afslutningsdebat med titlen ”Strategier for forandring”, hvor Astrid Vang fra Enhedslisten og SAP diskuterer med Nilas Bay-Foged, forperson i Alternativet, om synet på det kapitalistiske samfund og visioner for et andet.

 

Det er ofte ungdommen, der mest massivt går ind i kampen for et bedre samfund. Som led i denne kamp holder SUF i 2018 International Socialistisk Ungdomslejr med unge fra hele Europa. Vi varmer op på Påskeseminaret med workshops om ungdommens situation i Danmark, ungdomsorganisering mm.

Det bliver kun bedre, hvis vi, samtidig med at vi kæmper, har det sjovt og godt med hinanden, og det ikke går op i snak det hele. Derfor er påskeseminaret også revy og sport, bannermaling og sang, brætspil og hygge.

Vi håber, du også vil være med!

Læs mere om tid, sted, pris, program og tilmelding her:
http://socinf.dk/kom-til-socialistisk-paaskeseminar/

SAP’s forretningsudvalg, den 17.marts 2018

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com