content-picture.php

Fallit, panik, profit. Fallit, panik, profit. Det er næsten lige så svært at sige det som at forstå det. Hver eneste dag bringer nye historier om et system i krise. Den ene dag er det bankerne, der krakker, den næste dag truer en statsbankerot, den tredje dag er det "bare" væksten, der er gået i stå, og under det hele tikker en klimakatastrofe, som ingen af de nuværende magthavere kan eller vil gøre noget ved.

af SAP's forretningsudvalg og SI-redaktionen

Mere end nogensinde er det nødvendigt med alternativer til et råddent kapitalistisk system.
Og derfor er der mere end nogensinde brug for Socialistisk Information – til at analysere krisen, bringe forslag til aktiviteter, diskutere socialistiske strategier og fortælle om de kampe for et andet samfund, som mennesker i hele verden er med i.
Men vi har brug for din hjælp til at blive et bedre socialistisk magasin og til at nå bredere ud end i dag. Derfor starter vi nu efterårets indsamling, som skal gøre os 15.000 kroner rigere. Vi skal bruge pengene til en række forbedringer på vores hjemmeside og til kampagnematerialer, så flere opdager, at vi eksisterer – og prøver os af.
Hvis du er enig i, at Socialistisk Information spiller en vigtig rolle, så send os et bidrag. Små som store beløb vil hjælpe os til at blive endnu bedre og til at nå længere ud end i dag.

Mangler du de gode argumenter for, hvorfor vi fortjener en støtte? Her er et par stykker:
For nylig afholdt vi et debatmøde i København, som byggede videre på en lang række artikler, vi har skrevet og oversat om den europæiske krise, euroen og oprøret i Grækenland. Debatten blandt de 50 deltagere viste, at der eksisterer et stort behov for at dele vores viden om, hvad der sker, og ikke mindst diskutere, hvad vi kan gøre. Det fortsætter vi med!
Enhedslisten fik en fantastisk fremgang i valget og spiller nu en ny, større og vigtigere rolle end før. Men samtidig ligger der store udfordringer og svære beslutninger om, hvordan vi skal forvalte succesen – uden at blive parlamentarisk halehæng til SRSF, og uden at bøje af for den hetz mod vores revolutionære målsætninger, som allerede er startet i medierne. Her vil Socialistisk Information være på pletten med indlæg, kommentarer og historier, som kan løfte debatten om Enhedslistens udvikling.
Det "arabiske forår" er blevet til efterår. En inspirerende massemobilisering har åbnet for en ny epoke i de arabiske lande, som i årtier har været domineret af reaktionære, korrupte og/eller formørkede regimer. Men selv i Egypten, Tunesien og Libyen, hvor det er lykkedes at slippe med forhadte diktatorer, venter umådelige udfordringer for venstrefløjen og arbejderbevægelsen.
Socialistisk Information har allerede bragt mange reportager og kommentarer fra og om de progressive kræfter i det arabiske oprør – historier som næsten er fraværende i de borgerlige medier. Også det fortsætter i den kommende periode, blandt andet takket være vores gode netværk og kontakter til socialistiske tidsskrifter og aktivister fra hele verden.

Der er mange andre ting, som vi har haft – og fortsat vil have – fokus på: SRSF-regeringen, klimaforandringer, fattigdom, faglig kamp, EU, film, arbejderhistorie, kommunale nedskæringer, palæstinensernes frihedskamp ……. og meget mere.

Vil du være med til at sikre, at vi kan få alt dette ud til stadig flere læsere, så send os et beløb i dette års indsamling!

BIDRAG TIL SOCIALISTISK INFORMATIONS INDSAMLING 2011 kan indsættes på giro 906-3366 eller overføres via netbank til reg.nr. 9570, konto 9063366.
Hvis du endnu ikke er abonnent på hverken Socialistisk Informations Nyhedsbrev (som er gratis) eller kvartalstidsskriftet (200 kr. pr. år) – så klik ind på www.socialistiskinformation.dk og bliv det!

Socialistisk Informations redaktion og SAP’s forretningsudvalg, den 12. november 2011

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com