I dette nummer skriver vi om Venstrefløjen og krisen. Hvordan skaber vi et troværdigt alternativ, når socialdemokratiske partier fornyr sig og frigør sig fra deres traditionelle basis? Med udgangspunkt i Syriza i Grækenland diskuterer vi venstrefløjens svar på regeringsspørgsmålet. Også krisen i det danske socialdemokrati berøres.

af Redaktionen

 Den store gruppe af husarbejdere eller au-pairs fra Filippinerne er et andet emne i bladet.. Der argumenteres for at det i højere grad er tale om reelt arbejde end kulturel udveksling. Baggrunden for artiklen er flere udgivelser på dansk om emnet bl.a. bogen: Profession Filipinerne

Andre artikler diskuterer løsninger på arbejdsløsheden: Orlovsordninger og jobrotation. Det nye venstrefløjsinitiativ i England beskrives i en artikel. Der er også artikler om valgene i Island og Pakistan.

Socialistisk Information udkommer som trykt magasin fire gange om året. Det indeholder de vigtigste artikler og analyser fra socinf.dk i en flot opsætning. Abonnement på kvartalstidsskriftet koster 200 kroner for 4 numre. Brug formularen under menuen Kontakt.

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com