Som du måske allerede har opdaget, så har SI’s hjemmeside skiftet udseende. Det gamle look har ellers tjent os trofast i mange år, men en bedaget teknologi og nye krav om læsbarhed på mobiler og smartphones har gjort det nødvendigt at skifte.

af Socialistisk Information

Det nye look skulle gerne øge læsbarheden væsentligt, og samtidig får vi langt større muligheder for at vise billeder, videoer, grafer og lignende.

Vi har forbedret søgemulighederne betragteligt, så man nu ikke bare kan søge efter bestemte ord, men man kan afgrænse sin søgning til bestemte områder eller søge efter en bestemt forfatter.

Med mere end 1.500 artikler online i arkivet er det også nødvendigt med gode søgefaciliteter!

Hjemmesiden besøges daglige af 25 – 30 forskellige mennesker, der typisk læser én eller to artikler på hjemmesiden. I øjeblikket handler vores mest læste artikel om, at Fjerde Internationales ungdomslejr til næste år bliver afholdt i Danmark og arrangeres af SUF. Den side er dog skarpt forfulgt af SAP’s ugekommentar om bandekrig.

Det er også muligt at kommentere og diskutere de enkelte artikler.

En hjemmeside er altid under udvikling, og vi vil løbende lave forbedringer og nye tiltag. Så du er velkommen til at komme med dine egne forslag (fx i formularen under denne artikel), eller ved at sende en mail til redaktionen@socinf.dk med dine ideer og kommentarer.

Venlig hilsen

Redaktionen

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com