content-picture.php

Er du ung? Revolutionær socialist? Og internationalist? Så tag med på International Socialistisk Ungdomslejr i Italien den 23-29. juli.

af Olivia Borchmann

Den 23-29. juli samles 500 unge socialister fra hele verden for at udveksle erfaringer og diskutere politik. Temaerne for de seks dage er som følger: Arbejderklasseungdommen, kampen mod imperialismen, den blomstrende globale kvindebevægelse, køns- og seksualpolitisk oprør, økosocialisme og opbygning af modstand mod kapitalismen.

Det bliver alt i alt en uge med sol, inspirerende debatter, erfaringer fra aktuelle kampe, nye kammeratskaber på tværs af grænser, fester og dans.

På lejren vil du kunne deltage og dele erfaringer i workshops som: ”Mentalt helbred og kapitalismen”, ”Hvad betyder det, at kvinder genoptager strejkekonceptet?”, “LGBTIQAs rolle i nutidens oprør”, “Miljømigration forårsaget af klimaforandringer og rovimperialisme”, “Komiteen for Sletning af Illegitim Gæld” og mange mange flere.

Du vil kunne høre paneldebatter mellem forskellige aktivister fra selvorganiserede migrantsolidaritetsbevægelser, den globale kvindestrejke og palæstinensisk queer-modstand mod Israel. Alle fællesoplæg simultanoversættes via radioudstyr til italiensk, spansk, fransk, engelsk og dansk, så alle kan følge med.

Lejren byder også på selvorganiserede pladser for kvinder og queers, som også vil stå for at arrangere årets to fedeste fester. Kvindefest med søstersolidaritet, fælles kvindedemonstration og bodypaint. LGBTIQA-fest, hvor du kan udfordre køns- og seksualitetsnormer og med overraskende lege.

International Socialistisk Ungdomslejr organiseres af Fjerde Internationale. I år er det dog SUF, der organiserer den danske delegation. Og generelt er over halvdelen af lejrens deltagere ikke medlemmer af sektionerne i Fjerde Internationale.

Så trænger du til en uge med sol, dejlige kammerater og inspirerende diskussioner? Tilmeld dig ISUL på http://ungdomsfront.dk/isul inden den 1. juli.

Praktisk info:
Den danske delegation flyver samlet til og fra Italien. Afgang den 23. juli og hjemkomst den 30. juli. Deltagerprisen er differentieret efter indkomstniveau. Det vil sige, at du skal vurdere, hvor meget du kan betale. Niveauerne er: Lav 1.500 kr., mellem 2.000 kr. og høj 2.600 kr. 
Prisen dækker transport, mad og deltagerbidrag til lejren. NB: De ovenstående priser gælder kun for medlemmer af SUF, da organisationen giver bidrag.

Vil du gerne høre mere, så skriv til oliviaborchmann@gmail.com

 

single.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com