content-intro.php

Begivenheden ”Enhedslistens årsmøde 2024” blev i sidste weekend afholdt i to versioner, begge virtuelle. Den ene version var den med de valgte delegerede, de fremlagte forslag og de faktiske afstemningsresultater. Den andet var den, der blev serveret i den brede offentlighed. Der var unægteligt voldsom forskel på disse – og førstnævnte version var helt klart den mest opmuntrende!


13.
maj
2024
Læst: 393 gange.

I dette interview fortæller Hanna Gedin, nummer 2 på det svenske Venstrepartiets kandidatliste til EP-valget, om partiets prioriteringer i år.


13.
maj
2024
Læst: 89 gange.

Den Russiske Socialistiske Bevægelse blev i begyndelsen af april erklæret for “udenlandsk agent”. Hvad har dens rolle været i russisk venstrefløjspolitik? Hvad er årsagen til dens status som “udenlandsk agent”? Sammen med medlemmer af bevægelsen opregner Posle.media bevægelsens historie i det seneste årti


11.
maj
2024
Læst: 125 gange.

SUF deltager igen i år i International Socialistisk Ungdomslejr. Lejren afholdes i Frankrig i år, og alle under 30 kan deltage.


9.
maj
2024
Læst: 98 gange.

Ved I hvad, jeg kan faktisk bedst li’ en regering, der er lidt nervøs. Så skulle vi ikke snart mødes på gaden igen?


9.
maj
2024
Læst: 102 gange.

“Det er ikke universitetets opgave at være politisk aktør”. Sådan skrev Uddannelses- og Forskningsminister Christina Egelund på X, efter at antiimperialistiske demonstranter og studerende har slået sig ned på Københavns Universitet. Verden over ser vi en antiimperialistisk og antifascistisk ungdomsfront blive skabt.


9.
maj
2024
Læst: 136 gange.

I denne uge afholdes den 68. udgave af Eurovision Song Contest i Malmø, og den europæiske TV-union insisterer stadig på at inkludere den folkemorderiske apartheidstat Israel.


5.
maj
2024
Læst: 363 gange.

Det bør være sådan, at vi er mere friske og veloplagte, når vi tager cyklen hjem til familien efter en arbejdsdag, end da vi om morgenen ankom til arbejdspladsen.


5.
maj
2024
Læst: 647 gange.
home.php
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com