I dette nummer skriver vi om situationen i Syrien og Egypten. De folkelige revolutioner i de arabiske lande udvikler sig ikke fremad efter en lige linje eller en fast skabelon. De støder på nye modsætninger og udfordringer, hvad enten det er islamistiske krigere eller militærgeneraler, der forsøger at afspore revolutionen.

 

Mange på venstrefløjen er forvirrede og forstår ikke, at en folkelig revolution er på vej. Selv Assad-regimet i Syrien har fundet venner på den internationale venstrefløj. Vi bringer i dette nummer en udtalelse fra seks socialistiske organisationer i området, et interview med en amerikansk socialist, der har besøgt en række befriede område i Syrien og en analyse fra Revolutionære Socialister i Egypten om militærkuppet.

Vi kommer langt omkring også med andre emner i dette nummer. Der er artikler om vold mod kvinder, finanskrisen i EU, økosocialistiske visioner, kunst og samfundsforandringer og rådsdemokrati versus parlamentarisme.

Socialistisk Information udkommer som trykt magasin fire gange om året. Det indeholder de vigtigste artikler og analyser fra socinf.dk i en flot opsætning. Abonnement på kvartalstidsskriftet koster 200 kroner for 4 numre. For abonnement, skriv til si@sap-fi.dk

Opslået i Interne sider

single.php