Tema: Venstrefløj

Gennem 25 år har europæiske venstrepartier deltaget i brede koalitionsregeringer – uden at have opnået noget.

Læs mere
13.
maj
2017

Solidaritet er ikke bare det, vi arbejder på overalt i landet og på tværs af grænserne. Det er også en forening, der holder til i – ja, Solidaritetshuset på Nørrebro i København.

Læs mere
2.
april
2017

I slutningen af november samledes den europæiske venstrefløj i København til den såkaldte Plan B-konference for at diskutere alternativer til EUs nedskæringspolitik. De praktiske erfaringer med euroen, specielt Syrizas erfaringer med EU-toppen, har fået venstrefløjen til at diskutere, hvordan en progressiv politik kan vinde fodfæste, når EU-eliten ikke accepterer progressiv økonomisk politik i Europa.

Læs mere
11.
december
2016

vedtaget nov 2016

Læs mere
23.
november
2016

For venstrefløjen og for de fleste af os er bevægelsen omkring Corbyn den mest betydningsfulde begivenhed, vi har oplevet i britisk politik.

Læs mere
28.
oktober
2016

Hvorfor skriver Dagbladet Arbejderen aldrig om Assad-regimets blodige undertrykkelse? I Danmark optræder KP, KPID og DKP som diktatorens agenter ud fra en misforstået “anti-imperialisme”.

Læs mere
3.
september
2016

Det er muligvis for tidligt, at konkludere på forandringerne i Socialdemokraterne (S) i Danmark og resten af Europa, og på Helle Thorning Smiths (HTS) regeringsperiode. Men når S melder ud, at de ikke er et venstrefløjsparti, og SF er tæt på at nedsmelte, så må Enhedslisten nødvendigvis analysere situationen, for at definere sin egen rolle og opgaver. Følgende tekst skal derfor ses som et bidrag til dette.

Læs mere
21.
november
2015

Vedtaget på SAP’s 19. ordinære kongres 21-22/9 2002

Læs mere
29.
oktober
2013

Den lettiske enhedsliste Saskaņas Centrs blev den store vinder i lokalvalget den 1. juni.

Læs mere
27.
juni
2013

Kapitalismen gennemlever sin værste krise, men den antikapitalistiske venstrefløj står i de fleste europæiske lande svagt og uden et troværdigt alternativ. Hvor er udfordringerne og mulighederne?

Læs mere
23.
juni
2013
category.php