Tema: Ungdom/SUF

Jeg næsten vælter ned i sædet i flyet fra Rom til København. Der bliver sendt trætte og glade blikke på tværs af flyet mellem deltagerne i den danske ungdomslejr-delegation. Det er søndag, vi har været på international socialistisk ungdomslejr (ISUL), og nu er vi på vej hjem fra Italien. Vi har hovederne og hjerterne fulde af nye indtryk, kammerater og viden, som vi vil dele derhjemme.

Læs mere
20.
august
2017

33 ungdomslejre har Thomas Eisler været med på i 33 år, og de seneste 15 lejre har han haft ansvar for lejrene som medlem af Fjerde Internationales ungdomssekretariat. Nu træder han ud af sekretariatet og dermed stopper en hel æra med Thomas på ungdomslejr.

Læs mere
14.
august
2017

Er du ung? Revolutionær socialist? Og internationalist? Så tag med på International Socialistisk Ungdomslejr i Italien den 23-29. juli.

Læs mere
25.
maj
2017

Flyer om lejren

Læs mere
21.
juni
2016

…så sker der ting og sager! Fra den 24. til den 30. juli samles socialister fra hele Europa i Catalonien. Der vil også blive arrangeret dansk deltagelse på dette års Internationale Socialistiske Ungdomslejr (ISUL).

Læs mere
21.
juni
2016

Socialistisk UngdomsFront kunne for en måned siden fejre sin 15 års fødselsdag. I løbet af disse 15 år har SUF deltaget i mange vigtige kampe. Lige fra antikrigsbevægelsen i de tidlige 00’er, til kampen for Ungdomshuset i 2007, til klimabevægelsen og flygtningebevægelsen i dag.
Også inden for de sidste par måneder har SUF vist, hvor SUF’s styrke ligger. I klimabevægelsen har SUF deltaget aktivt på internationalt plan både i demonstrationerne mod COP21 og til Ende Gelände i sidste weekend. SUF er en organisation af aktivister for aktivisme!

Læs mere
21.
maj
2016

Vil du opleve en uge med spændende politiske workshops og debatter sammen med 400 unge socialister fra hele verden? Så tag med på International Socialistisk Ungdomslejr (ISUL).

Læs mere
22.
april
2016

Læs om 4. Internationales ungdomslejr – hvor, hvornår, hvor meget, og hvordan kommer du med

Læs mere
20.
april
2016

I den nyligt vedtagne finanslov blev der vedtaget besparelser på 8,7 mia. kr. – penge, der skal findes i hele

Læs mere
29.
november
2015

De store demonstrationer i oktober mod nedskæringer på uddannelsesområdet viste vrede og kampklare elever og studerende. Men hvordan fortsætter vi kampen?

Læs mere
29.
november
2015
category.php