Tema: Uncategorized

Dette er helt sikkert en god ide til en overskrift. Desværre er dette opslag bare en test, der vil blive

Læs mere
1.
november
2017

spørgsmålet er, om denne kommer med 1 eller 2 gange…

Læs mere
6.
juli
2017

Gejst i landlige omgivelser

Læs mere
22.
april
2017

Så slap vi omsider af med Uber. Et folketingsflertal satte en stopper for et eksperiment udi den tvivlsomme deleøkonomi, der vist mest handler om ikke at betale skat af det, der tjenes. Ubers exit er sikkert blevet fejret rundt om. Også små sejre skal fejres.

Læs mere
14.
april
2017

Talrige studier har forudsagt, at automatisering fører til massiv nedlæggelse af jobs, og samtidig er officielle økonomer bekymrede over, at produktiviteten falder.

Læs mere
11.
april
2017

Det skabte stor diskussion på den internationale venstrefløj, da Gilbert Achcar, mangeårig socialistisk aktivist og Mellemøsten-ekspert, erklærede, at man ikke kan gå imod de libyske oprøreres anmodning om en no-fly-zone og iværksættelsen af denne i starten. I et nyt indlæg tager han til genmæle mod kritikken og gør status over udviklingen hidtil. Engelsk.

Læs mere
3.
maj
2011

“Politik begynder, når der er millioner af mænd og kvinder, når der ikke er tusinder, men millioner” (V.I. Lenin. Rapport til Centralkomiteen i RCP(B), 7.marts 1918.)
Sådan begynder David Grosser sin artikel om organisering af krigsmodstanden i Against The Current, hvor han fortsætter med, at støtten til Afghanistan-krigen aldrig har været lavere i den amerikanske befolkning: 37 procent er for, mens 52 procent mener, at krigen er blevet et nyt Vietnam.
http://www.solidarity-us.org/node/3126

Læs mere
28.
januar
2011

Regeringens forslag om at gradvist at afskaffe efterlønnen har virket som startskuddet på valgkampen. Samtidig har debatten stillet skarpt på partiernes faktiske identitet og svagheder.

Læs mere
14.
januar
2011

Efter oktoberrevolutionen i Rusland 1917 offentliggjorde bolsjevikkerne alle de hemmelige traktater og det udenrigspolitiske spil, som zaren havde spillet med de europæiske stormagter.
I 1972-1974 førte Watergate-skandalen og afsløringerne af præsident Nixons beskidte tricks imod politiske modstandere til præsidentens afgang i unåde, sammen med en varigt nedsat folkelig tillid til den amerikanske regering.

Læs mere
17.
december
2010

Repræsentanter for 76 indfødte folkeslag fra store dele af verden forkastede på en konference på Filippinerne den markedsbaserede mekanisme som løsning på klimakrisen. I stedet krævede de “folkelig kontrol med vores fælles arv”. og “bæredygtige måder, at leve på”. Simon Butler skriver i australske Green Left Weekly.

Læs mere
5.
december
2010
category.php