Tema: Terror og terrorister

Vores sympati og solidaritet går til ofrene, deres familier og venner efter det forfærdende angreb på en LGBT-natklub i Orlando.

Læs mere
15.
juni
2016

Mød Magnus Esmark og Silas Marker på Påskeseminaret. Hvorfor vokser højrepopulismen og racismen frem i Europa? Racismen tager forskellige former, og ser forskellig ud rundt omkring i Europa. Nogle steder i form af stramninger fra staten og nogle steder i form af brandattentater på asylcentre.

Læs mere
24.
februar
2016

Vi fordømmer på det kraftigste terrorangrebene i Beirut og Paris den 12. og 13. november. Vores solidaritet går til dem, der hver dag lider under terroren, som efterladte, som ofre og som flygtninge.

Læs mere
15.
november
2015

Onsdag den 21. november eksploderede en bombe i en bus i Tel Aviv, og Israels faste allierede USA var hurtig til at fordømme bombningen som et terrorangreb. Til gengæld kom der ingen fordømmelse af Israels angreb mod Gaza, som startede to uger inden busbomben. Tværtimod. Både USA og den danske regering – i form af udenrigsminister Villy Søvndal – fremhævede derimod Israels ret til at ”forsvare sig selv”.

Læs mere
23.
november
2012
category.php