Tema: Retspolitik

En ung mand blev stukket ned under fejringen af den muslimske Ramadans afslutning i Odense-forstaden Vollsmose. 70-80 unge med indvandrerbaggrund følger efter offeret til skadestuen på Odense Universitetshospital.

Læs mere
2.
september
2012

Den algeriske befrielseskamp blev en blodig affære. En tiendedel af den algeriske befolkning blev dræbte. Det blev solidaritetsarbejdet også. Ingen, som var aktive i solidaritetsarbejdet med Algeriet, kunne føle sig sikre noget sted i verden.

Læs mere
8.
juni
2012

Ukritisk viderebragte PET-Kommissionen nogle gevaldige røverhistorier om ulovlige SAP-aktiviteter fra PET’s arkiver. Nye oplysninger viser, at PET ikke selv tog dem alvorligt. Forfatterne til afsnittet i kommissionsrapporten nægter at forklare sig.

Læs mere
4.
januar
2011

Initiativet “Forslag 19” får opbakning fra en bred koalition og har øjensynligt en reel chance for at vinde ved folkeafstemningen i Californien, trods modstand fra ledelsen i såvel det Demokratiske som det Republikanske Parti.

Læs mere
22.
september
2010

Tre af PET-kommissionens folk har begået en populærversion med ”de mest dramatiske og interessante sager”.

Læs mere
20.
december
2009

Opfordring fra ‘Kirkeasyl’, hvis og når politiet vil forsøge at sende personer ud af landet.

Læs mere
27.
august
2009

Søndag den 1. marts 1998 trådte Anders Nørgaard frem på skærmen på TV2 og fortalte, hvordan han i en længere periode havde spioneret i SAP for PET. Senere fulgte en række lignende afsløringer. Efter et halvt års forsøg på bortforklaringer valgte regeringen og folketingsflertallet til sidst at nedsætte den PET-kommission, som den 24. juni i år offentliggør sin rapport.

Læs mere
23.
juni
2009

19 mennesker har i den seneste tid været genstand for endnu et af Dansk Folkepartis rabiate angreb – og endnu engang er intet offer for stort i forsvaret for ”danskhed” og ”dansk” kultur.

Læs mere
15.
december
2008
category.php