Tema: Dansk venstrefløj

På Enhedslistens årsmøde 2017 blev det vedtaget, at ”Enhedslisten nedsætter en arbejdsgruppe med henblik på at etablere et venstreorienteret netmedie senest i foråret 2018.” Forslaget var bevidst formuleret meget kort og bredt, hvilket giver mulighed for mange forskellige modeller. Det blev stemt igennem af et solidt flertal af de delegerede, og dermed er Hovedbestyrelsen forpligtet til at sætte gang i debatten og arbejdet.

Læs mere
25.
juni
2017

Netmediet Modkraft lukkede den 1. februar efter 17 års eksistens som den progressive portal, der kunne favne bredt og på tværs af bevægelser, partier, initiativer, debattører med videre.

Læs mere
4.
februar
2017

i Svendborg

Læs mere
13.
februar
2016

i Svendborg

Læs mere
13.
februar
2016

I år er SAPs traditionsrige påskeseminar flyttet til naturskønne omgivelser i Svendborg. Det starter onsdag aften den 23. marts, og vi slutter lørdag aften med en flot og festlig påskemiddag. I år har det politikse program fokus på Europa.

Læs mere
28.
januar
2016

Magasin, forlag, trykkeri

Læs mere
5.
september
2015

Igen i år tager unge fra hele verden til International Socialistisk Ungdomslejr – ISUL. I år bliver lejren holdt på en nedlagt militærkaserne ved navn Hoge Rielen i Belgien. Den 26. juli kører vi sammen i bus fra København til lejren og kommer hjem igen den 2. august.

Læs mere
29.
april
2015

I slutningen af marts rejste en lille Enhedslisten-delegation anført af Søren Søndergaard og Nikolaj Villumsen til Diyarbakir i Nordkurdistan for at mødes med kurdiske kammerater og for at deltage i nytårsfejringen, Newroz.

Læs mere
29.
marts
2015

Workshop om løn-udvikling, løn-tilbageholdenhed og socialistisk løn-politik med Lone Degn og Tobias Knudsen.

Læs mere
28.
marts
2015

Flere og flere snakker om økologisk landbrug og de fordele, denne dyrkningsform repræsenterer i forhold til det konventionelle industrilandbrugs tydelige økonomiske og miljømæssige problemer.

Læs mere
15.
marts
2015
category.php