Tema: Dansk politik

Efter at være blevet stopfodret med IC4, DSB’ s nye signaler, forsinkelser på Kystbanen, Rejsekortets børnesygdomme, stigende takster og færre busser og tog – er der så flere skandaler tilbage, vi endnu ikke har hørt om? Svaret er ja: Her er en glemt skandale, der overgår dem alle – tilsammen: Femern Bælt-projektet.


13.
februar
2018
Læst: 611 gange.

Arrangørerne bag SAPs Påskeseminar er stolte over at kunne præsentere en aften sammen med skuespiller Peter Larsen.


3.
februar
2018
Læst: 344 gange.

Efter et efterår med adskillige skudepisoder, mange ramte og tre dræbte i den københavnske bandekonflikt er der nu våbenhvile. Men trods våbenhvilen fortsætter de kriminelle aktiviteter ufortrødent. Bandeaktiviteter og konflikter handler om at opdele landet i “zoner” med henblik på især salg af stoffer.


16.
december
2017
Læst: 762 gange.

Er det mon for at tækkes Dansk Folkeparti, at Socialdemokratiet i de senere år er slået ind på en mere EU-kritisk linje? At partiet i sin iver efter at være et alternativ til blå blok gradvis fjerner de knaster, der stiller sig hindrende i vejen et for tættere samarbejde, der skal bringe SD tilbage til magten?


23.
september
2017
Læst: 406 gange.

Regeringens finanslovsforslag, der blev fremlagt i slutningen af august, bærer i høj grad præg af, at der er kommune- og regionsvalg sidst i november. Forslaget er så fyldt med ideologiske markeringer, at de, der sidder på bagerste række, nok skulle kunne forstå, hvad der er regeringen vil.


8.
september
2017
Læst: 449 gange.

Land er nødvendig for at vi kan have et sted, hvor vi kan bo og dyrke det, vi skal leve af. Hvor vi kan udfolde os, og glædes over landets mangfoldighed og dets herligheder, uden hvilke tilværelsen er fattig.


25.
august
2017
Læst: 443 gange.

Folketinget hastebehandlede før sommerferien en lov, som skærper strafferammen for tiggeri. Loven er primært rettet mod udenlandske tiggere, som nu kan få en bøde på 1000 kroner, 14 dages ubetinget fængsling og risikere udvisning.


12.
august
2017
Læst: 427 gange.

Hvor ville det være velgørende, om Socialdemokratiet mente det samme, når partiet sad i regering, som når partiet er i opposition.


13.
maj
2017
Læst: 197 gange.

At nogle politikere er “chokerede” over, at Post Danmark er ved at gå fallit, kan ikke tages alvorligt. Politikerne har selv fremmet udviklingen, og er de chokerede, er det, fordi de ikke kan eller vil forestille sig, hvilke konsekvenser deres afgørelser har.


25.
marts
2017
Læst: 210 gange.

Fire unge aktivister blev den 11. oktober frifundet efter anklage om menneskesmugling. De var med til at sejle 17 flygtninge over Øresund til Sverige i september sidste år. Mange flygtninge ønskede ikke at lade sig registrere og dermed starte asylbehandlingen i Danmark.


14.
oktober
2016
Læst: 194 gange.
category.php